Tel: 0341-412058 | info@allureharderwijk.nl | Routebeschrijving

Restaurant


In ons sfeervolle restaurant en op het verwarmde terras met prachtig uitzicht over het Wolderwijd wordt u heerlijk in de watten gelegd.
Het restaurant is warm en trendy ingericht met gezellige hoekjes waar u zich direct thuis zult voelen. Op het terras kunt u genieten van flanerende toeristen op de boulevard en de bootjes op het Wolderwijd.

Op de menukaart staat een diversiteit aan gerechten, alles vers en ambachtelijk bereidt. En dit geldt natuurlijk ook voor de zelfgemaakte koekjes en appeltaart!

Aan de uitnodigende bar of op de loungebanken kunt u een heerlijk drankje doen. Van een wijntje, een biertje tot een voor u gemaakte cocktail of shaken ice tea. Onze barman staat voor u klaar.

Vanaf 7 uur ’s ochtends kunt u terecht voor een goed ontbijt, onze keuken is dagelijks vanaf 12.30 tot 21.00 uur geopend


Luxe kamers met uitzicht

Heerlijk slapen in ons hotel? Wij beschikken over 8 ruime kamers met prachtig uitzicht over het Wolderwijd. De kamers zijn sfeervol, ruim en standaard voorzien met een bad, regendouche, extra lange bedden en gratis Wifi. Uiteraard kunt u de auto gratis voor de deur parkeren

Lees meer

Arrangementen

Per seizoen bieden wij u leuke arrangementen aan. Komt u heerlijk genieten van onze Strooiavond-arrangement of van de winterse sferen in Harderwijk tijdens ons Winterstad-arrangement? Ook voor de feestdagen hebben wij ook mooie arrangementen samengesteld. Wij vertellen u er graag meer over.

Lees meer

Erop uit

Harderwijk is een historisch Hanzestadje, waar u kunt genieten van sfeervolle straatjes, pleinen en leuke winkels. De directe omgeving van Harderwijk is prachtig en u vindt er vele leuke en hele diverse mogelijkheden om er op uit te gaan.

Lees meer